Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Fiat bicskakulcs

33 készleten
3 490 Ft
/db

Fiat bicskakulcs

Könnyedén feltudja újítani régi kulcsházát, egy egyszerű cserével! A régi kulcsházól csak átkell pakolni az alkatrészeket az újba, és kész is. Mivel a régi chip lett áttéve, nem kell tanítani a kulcsot

Az alábbi Fiat modellekkel kompatibilis:
Fiat 500
Fiat Punto
Fiat Bravo
Fiat Doblo
Fiat Ducato
Fiat Fiorino
Fiat Panda
Fiat Qubo
és egyéb Fiat modellek

A kulcshoz elem is elérhető kínálatunkban.

Használati utasítás:Pattintsa szét a régi és az új kulcsházat, majd szedje ki a régiből a transponder chipet, elemet, távírányító nyáklapot és az eredeti mintájára helyezze át az új kulcsházba. A kulcsnyelvet is áthelyezheti, ez esetben nincs szükség a gravírozásra. A kulcs használatra kész, tanítani nem kell.

A Fiat modellekhez a Royaltuningnál nemcsak kulcsházat találhatsz, hanem váltószoknyát és váltógombot  is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

  • Könnyen átszerelhető!
  • Gyári kialakítású
  • Fém szárral együtt
  • Nem szükséges programozni

Cserélje le kopott kulcsházát!

Ha a gyári kulcs már kopott,nehezen nyílik akkor megérett a cserére.

Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét.

Jó minőségű kulcsházak, amivel hosszú ideig nem lesz probléma!

A nyomógombok kiváló minőségű szilikon-gumi keverékből vannak így nem kell túl erősen nyomni a gombokat, illetve nem keményednek ki a gombok a használattól.

 

fiat bicskakulcs 3gombos 2

Mit kell ellenőrizni megrendelés elött?

  • A régi tipusú sima,nem bicskakulcsokat illetve az univerzális központi zár távirányítókat nem lehet ebbe átszerelni, nem egyezik meg a belsejük.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.