Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Fiat Ducato váltógomb 5sebességes

28 készleten
4 390 Ft
/db

FIAT VÁLTÓGOMB

A Fiat váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét. Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN FIATOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB?

Fiat Ducato 1994-2006

OEM szám:735316072

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb öt sebességes, a rükverc balra előre van rajta ahogyan a képeken is látszik A váltógomb számlapja fekete színű, fényes felületű.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot.  Egy recés részre van rápréselve, erről kell csak lehúzni majd az új váltógombot egyszerűen vissza kell helyezni. A rükverckapcsoló felhúzó szerkezete fent marad a váltórúdon, ez az új váltógombba egyszerűen bele fog csúszni. A Fiat modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem  kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!    

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.