Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Kárpittisztító kefe

27 készleten
2 190 Ft
/db

Kárpittisztító  kefe

A kárpit tisztító kefe az egyik leghatékonyabb és legegyszerűbb eszköz az autókárpitok tisztítására. Ez az eszköz különösen hasznos, ha a kárpitot már egy ideje nem tisztítottuk meg, vagy ha keményebb szennyeződések ragadtak meg.

A kárpittisztító kefe kialakítása kifejezetten a bőrkárpitok és szövet kárpitok finom felületének tisztítására lett tervezve. A kefe finom sörtéivel nem okoz kárt az anyagok felületén, mégis hatékonyan eltávolítja a koszt és a foltokat.

A kárpittisztító kefe használata rendkívül egyszerű. A kefét illetve a tisztítandó felületet is fújja be a megefelelő szerrel, és finoman, de határozottan körkörös mozdulatokkal tisztítsa meg a felületet. A kefe finom sörtéi hatékonyan eltávolítják a koszt, anélkül, hogy megrongálnák a bőrt.

A tisztító kefe nagyon praktikus, hiszen kis méretű és könnyen tárolható. Az eszközt könnyen magával lehet vinni, így a koszos foltok bármikor eltávolíthatóak, még akkor is, ha éppen utazás közben koszolódik be a kárpit.

A kefe sörtéi puha, környezetbarát anyagból készültek, ami kíméli a bőrt és a környezetet. A kefe markolata fa, a sörtéi természetes szizálkenderből vannak , így tartós és hosszú élettartamú. 

A kefe nem csak autó kárpitokhoz használható, természetesen bármilyen bőr vagy szövet kárpit tisztítására alkalmas. Kanapék, kabátok, táskák tisztításához is kiváló választás.

Tökéletesen tisztít, elérve a kárpit minden részét és mélyedését. Nem károsítja a felületét és nem hagy csíkokat. Tökéletesen illeni fog a kezedbe.

A royaltuning.hu oldalon az autóápolási eszközök mellett természetesen a hozzájuk való autóápolási szereket is megtalálod! A kárpittisztitó kefékhez többféle kárpit tisztító és ápoló spray közül válogathatsz.

  • Könnyen használható!
  • Puha sörtékkel
  • Tökéletesen megtisztítja a kárpitokat

Mire lehet használni a  kárpittisztító kefét?

Ez a kefe kimondottan autóápolási célre lett kialakítva. A sörtéi olyan keménységűek, hogy a kárpitokba ragadt port és egyéb szennyeződéseket könnyedén fellazítja, de az anyagában nem tesz kárt.

A szőnyegeket illetve akár a csomagtér szőnyeget érdemes még szárazon átkefélni a porszívózás elött és alatt, így sokkal könnyebben fel lehet porszívozni a szőnyegbe ragadt apró kavicsokat és port.

Az ülések és oldalkárpitok tiszításakor érdemes egy kárpittisztító szert. A tisztítószer és a kefélés hatására feloldódik a szennyeződés a kárpit anyagából és könnyen eltávolítható.

A kefe jól illeszkedik a kézbe, könnyen lehet vele nagyobb kárpitokat is átkefélni.

Használat után vízzel tisztítható, ami minden használat után biztosítja a tisztaságát.

Hogyan kell használni a kárpittisztító kefét?

  • A kárpittisztító szert a tisztítandó területre kell permetezni, illetve a kefe sörtéire
  • Körkörös mozdulatokkal fel kell lazítani a kárpitba ragadt koszt
  • A kefélést követően mikroszálas törlőkendővel érdemes letörölni a felületet.
  • Többször megismételhető a folyamat

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.