Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Mazda 6 váltószoknya

11 készleten
1 699 Ft
/db

Mazda 6 váltószoknya keret nélkül

A Mazda 6 váltószoknyákra jellemző, hogy hosszú évekig nagyon jól bírják, de aztán ezek is megkopnak és betöredezik a bőr felülete.
Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltószoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltószoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN MAZDÁHOZ JÓ EZ A VÁLTÓSZOKNYA ?

Mazda 6 2002-2007

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓSZOKNYA?

A váltószoknya fekete színű, fekete varrással. A beépítő keretet nem tartalmazza, a gyári keretre kell átszerelni a szoknyát!

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓSZOKNYÁT ?

A Mazda 6 váltószoknya cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. A váltógomb a szoknyához egy gyorskötözővel van rögzítve. A váltószoknya műanyag keretét ki kell fordítani a váltószoknyából, és az új váltószoknyába be helyezni. A rögzítő patentek helye ki van alakítva a váltószoknyán.

A Mazda modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.