Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

MP3 kazetta adapter

11 készleten
1 690 Ft
/db

MP3 kazetta adapter

A kazetta adapterrel olyan régebbi fejegységekkel is hallgathatod kedvenc zenéidet, amelyek CD-t vagy USB-t nem támogatnak

A kazettát bekell helyezni a rádióba akár egy sima kazettát, majd az audiókábellel csatlakoztatni a mobil,mp3 ipad,ipod stb készüléket.

Az MP3 kazetta adapter lehetővé teszi a zenék meghallgatását régebbi autók kazettás lejátszóiban, amelyek nem támogatják a CD-ket vagy az USB-kapcsolatot. Az adapter egyszerűen berakható a kazettás lejátszóba, majd az audió kábellel összekapcsolható egy mobiltelefonnal, MP3-lejátszóval, iPad-del, iPod-dal vagy más hasonló készülékkel. Az audiókábel 3,5 mm-es normál sztereó jack dugóval rendelkezik, így számos készülékkel kompatibilis.
 
Az adapter működése hasonló a hagyományos kazettákhoz. Ez az egyszerű és praktikus eszköz lehetővé teszi, hogy a zenekedvelők ne csak az új autókban élvezhessék kedvenc dalait, hanem az öregebb autókban is.
 
Az MP3 kazetta adapter megfizethető alternatívát kínál a drágább autórádiók beépítésére, és könnyen hordozható, így bármikor használható a zenehallgatáshoz. Többé nem kell aggódni, hogy nem találod meg kedvenc kazettáidat, vagy hogy a régi autódban csak a rádió sugároz zenét - az MP3 kazetta adapterrel bármilyen készülékről hallgathatod kedvenc zenéidet a régebbi autódban is.


kazettaadapter 3

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.