Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Renault kulcsház 2 gombos VA6

70 készleten
2 490 Ft
/db

RENAULT KULCSHÁZ 2GOMBOS

A Renault kulcsházak a használat során elkophatnak. A kulcsszár elkopik, nehezebben mozog a zárban, a nyomógombok pedig átszakadhatnak. Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét.

HOGY NÉZ KI A KULCSHÁZ?

A Renault kulcsház a gyárival megegyező kialakítású, kettő nyomógombos. Nyitó és záró gomb található meg a kulcsházon. A gombok gumi és szilikon keverékből vannak így kényelmesen használhatóak, nem repednek ki a használat során.

MILYEN RENAULT KULCSOKKAL KOMPATIBILIS?

Renualt Clio

Renualt Twingo

Renualt Modus

Renualt Master

és egyéb Renualt modellek

A kulcsház az VA6 kulcsszárhoz való. A VA6 típusú kulcsszár, a képek közt is megtalálható a kompatibilis típus.

RENAULT KULCSHÁZ CSERÉJE

A cseréje nagyon egyszerű, a régi kulcs házat egy csavar tartja össze. A kulcsház szétnyitása után átkell szerelni az új kulcsházba az elektronikát és az immobiliser chippet. Ezután a kulcs használatra kész, nem kell külön programozni mivel az elektronika nem lett újra cserélve.

 

A Renault modellekhez a Royaltuningnál nemcsak kulcsházat  találhatsz, hanem váltószoknyát és váltógombot is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

  • Könnyen átszerelhető!
  • Gyári kialakítású
  • Nem szükséges programozni

Cserélje le kopott kulcsházát!

Ha a gyári kulcs már kopott,nehezen nyílik akkor megérett a cserére. Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét. 

Jó minőségű kulcsházak, amivel hosszú ideig nem lesz probléma!

A nyomógombok kiváló minőségű szilikon-gumi keverékből vannak így nem kell túl erősen nyomni a gombokat, illetve nem keményednek ki a gombok a használattól. 

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.