Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Sport légszűrő

12 készleten
4 990 Ft
/db

Sport légszűrő 

A sport légszűrővel a teljesítménynövekedés mellett mélyebb sportosabb hangot is eltudunk érni, nagyobb átalakítás nélkül. A szűrőt az első használat elött be kell olajozni, majd a használat során rendszeresen tisztítani kell. Ehhez ajánljuk a sport légszűrő tisztító és olajozó szettünket.

A szett tartalmaz többféle torkolati gyűrűt is, így különböző méretű légszűrő csőre is felrakhatóak.

Légszűrő mérete:

  • Teljes magasság - 160 mm
  • Szélesség lefelé - 155 mm
  • Felső szélesség - 118 mm

Alábbi torkolati méretekhez jó:

  • 76mm
  • 70mm
  • 65mm
  • 60mm
  • 55 mm

Használati utasítás:

Első üzembe helyezés előtt be kell olajozni a légszűrőt, így képes megszűrni a levegőt. 1. Előtisztítás: tisztítsa meg a légszűrőt egy puha kefével 2. Permetezze be a szűrőt a tisztítófolyadékkal és hagyja 10 percet hatni 3. Szárítás: nagy nyomású levegővel (pl. ventilátor) fújja ki a tisztítófolyadékot és a szennyeződéseket a szűrőből. Tilos a hajszárító használata, mert a szűrőt károsíthatja. 4. Olajozás: minden egyes tisztítás után olajozza be a szűrőt.

A lépeseket 8-10 ezer km-ként ismételje, hogy pormentes levegőt biztosítson a motor számára. Ha poros úton közlekedik, akkor ajánlott 4 ezer km-kénti ellenőrzés, szükség esetén tisztítás. Figyelmeztetés! A sport levegőszűrőket off-road és gyorsulási versenyekhez használja. Nem használható repülő, vízi- és ipari járművekben. 

A légszűrő teste fekete színű, a végein króm színű fém betéttel. A szűrő nagy felületű, így elegendő mennyiségű levegőt képes megszűrni nagy köbcentis motorok számára is.

A légszűrő mellett szűkítőgyűrűket is tartalmaz a készlet. Így többféle méretű légszűrőhöz is könnyedén csatlakoztatható. A szűkítőgyűrűkkel az alábbi méretekhez jó: 76mm - 70mm - 65mm - 60mm - 55 mm

sport legszuro direkt 4

 

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.