Barion Pixel
royaltuning logo
Edit Content

Szállítással kapcsolatos kérdések

A szállítási idő 1-2 munkanap, GLS és Foxpost esetében is. A délig beérkezett rendeléseket még aznap feladjuk. Így az esetek 99%-ban már másnapra kiérkeznek.

Szállítási költségek:
-GLS utánvétellel: 1690Ft
-GLS Előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel:1340Ft
-Foxpost automatába előreutalással: 1190 Ft
Packeta csomagpont utánvétellel:1290
-Packeta csomagpont előreutalással: 940

30.000 ft felett ingyenes a szállítás

Mindegyik terméknél jelzi automatikusan a rendszer, hogy készleten van-e vagy előrendelhető. Ha előrendelhető akkor is adható le rendelés, csak várni kell a beszerzésére. Átlagosan 5-7 nap alatt érkeznek meg az “előrendelhető” termékek.

Megrendelésse kapcsolatos kérdések

Nem kötelező, azonban számos előnnyel jár ha készít egy fiókot a rendeléskor.
Pár kattintással jóvá lehet hagyni, hogy felhasználói fiókot is készítsen automatikusan a rendszer. A rendelés folyamán a fiókjában tudja követni a csomag állapotát, következő rendeléseknél pedig már el lesznek mentve az adatai .

Ha nem biztos benne, hogy melyik termék lenne önnek megfelelő vegye fel velünk a kapcsolatot a “segíthetünk” gombra kattintva a lap alján és a lehető leghamarabb segítünk a választásban

Hibás rendelés esetén vagy ha nem elégedett a termékkel, lehetőség van cserére vagy visszaküldésre. Mindkét esetben emailben kell jelezni az ügyfélszolgálat felé ezt, és felvesszük veled a kapcsolatot.
Email cím: info@royaltuning.hu

A webshop megbízhatóságát a független vásárlói visszajelzésekkel szeretnénk átláthatóvá tenni. Ebben az árukereső a partnerünk, akik kérdőiv formájában minden vásárlónktól kérnek visszajelzést. Ezeket a véleményeket bárki elolvashatja akár évekre visszamenőleg is.

Fizetéssel kapcsolatos kérdése

Utánvétel, tehát amikor átveszed a csomagot akkor fizeted ki. A futároknál lehet kártyával és kézpéznben is fizetni.
Foxpost automatánál csak bankkártyával lehet fizetni.

Online bankkártyás fizetésre is van lehetősés Barion és Paylike fizetőkapun keresztül. Mindkét lehetőség maximális biztonságot nyújt, ezért is választottuk ezt a két céget.

Banki átutalás, ebben az esetben egy bankszámlaszámra kell elutalni a rendelés értékét, és az összeg beérkezése után feladjuk a csomagot.
Az átvételkor már nem kell fizetni, csak átvenni a csomagot

Autóablak sötétítő fólia

A sötétítő fóliáknak több előnye is van amiért érdemes használni őket.
Az autóablak sötétítő fóliák optikailag is sportosabbá teszik az autót és emellett védelmet is biztosít a nap káros hatásai ellen.

Optikai tuning ablaksötétítő fóliával

A sötétített üvegek mindig a prémium márkák és a sportkocsik védjegye volt. Rengeteget számít az autó megjelenésén ha az üvegek füst színűek vagy akár teljesen sötétek. 
A fólia erősségét, százalékban tüntetik fel a fóliák esetében. Az 5%-s fólia például 5% fényt enged át, ez a legsötétebb elérhető ablak fólia. A 25%-s értelemszerűen 25% fényt enged át, ez egy világosabb inkább füstös üveget eredményez.
Többféle erősségben kaphatóak, hogy a tetszésednek megfelelőt választhasd.

Védelem ablaksötétítő fóliával

A fóliázott ablakokon nem lehet belátni, így nem látni a bent hagyott értékeket, táskát lapopot stb.-t. Így elkerülhető hogy emiatt törjék fel az autót. A fizikai védelem mellett szól az az érv is, hogy a fóliázott üveget nehezebb betörni, illetve baleset során a széttört üveget rögzíti a fólia. 
Az UV sugárzást szintén gátolja az ablakfólia, visszaveri a napsugárzást. Így nehezebben melegszik fel az autó beltere, illetve a műanyag elemek nem kapnak olyan mértékű UV sugárzást mint fólia nélkül. Így lassabban öregszik az anyaga a beltérnek.

Termékek

0