Barion Pixel
royaltuning logo
Edit Content

Szállítással kapcsolatos kérdések

A szállítási idő 1-2 munkanap, GLS és Foxpost esetében is. A délig beérkezett rendeléseket még aznap feladjuk. Így az esetek 99%-ban már másnapra kiérkeznek.

Szállítási költségek:
-GLS utánvétellel: 1940Ft
-GLS Előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel:1590Ft
-Foxpost automatába előreutalással: 1490 Ft
-Packeta csomagpont előreutalással: 1690 Ft

30.000 ft felett ingyenes a szállítás

Mindegyik terméknél jelzi automatikusan a rendszer, hogy készleten van-e vagy előrendelhető. Ha előrendelhető akkor is adható le rendelés, csak várni kell a beszerzésére. Átlagosan 5-7 nap alatt érkeznek meg az “előrendelhető” termékek.

Megrendelésse kapcsolatos kérdések

Nem kötelező, azonban számos előnnyel jár ha készít egy fiókot a rendeléskor.
Pár kattintással jóvá lehet hagyni, hogy felhasználói fiókot is készítsen automatikusan a rendszer. A rendelés folyamán a fiókjában tudja követni a csomag állapotát, következő rendeléseknél pedig már el lesznek mentve az adatai .

Ha nem biztos benne, hogy melyik termék lenne önnek megfelelő vegye fel velünk a kapcsolatot a “segíthetünk” gombra kattintva a lap alján és a lehető leghamarabb segítünk a választásban

Hibás rendelés esetén vagy ha nem elégedett a termékkel, lehetőség van cserére vagy visszaküldésre. Mindkét esetben emailben kell jelezni az ügyfélszolgálat felé ezt, és felvesszük veled a kapcsolatot.
Email cím: info@royaltuning.hu

A webshop megbízhatóságát a független vásárlói visszajelzésekkel szeretnénk átláthatóvá tenni. Ebben az árukereső a partnerünk, akik kérdőiv formájában minden vásárlónktól kérnek visszajelzést. Ezeket a véleményeket bárki elolvashatja akár évekre visszamenőleg is.

Fizetéssel kapcsolatos kérdése

Utánvétel, tehát amikor átveszed a csomagot akkor fizeted ki. A futároknál lehet kártyával és kézpéznben is fizetni.
Foxpost automatánál csak bankkártyával lehet fizetni.

Online bankkártyás fizetésre is van lehetősés Barion és Paylike fizetőkapun keresztül. Mindkét lehetőség maximális biztonságot nyújt, ezért is választottuk ezt a két céget.

Banki átutalás, ebben az esetben egy bankszámlaszámra kell elutalni a rendelés értékét, és az összeg beérkezése után feladjuk a csomagot.
Az átvételkor már nem kell fizetni, csak átvenni a csomagot

Fényszóró beállítás házilag

A fényszórók beállítása kiemelten fontos feladat, hiszen csak így közlekedhetünk biztonságosan. A beállításra szükség van a lámpatest cseréje után, illetve izzó csere után is ajánlott elvégezni

A megfelelően beállított fényszórók optimális világítást nyújtanak az úton. Lehetővé teszik, hogy a vezető a szükséges területeket világítsa meg, például az úttestet és az előtte lévő területet, ezáltal javítva a látási viszonyokat és a vezetési komfortot. Továbbá elkerülhető a szembejövő forgalom zavarása is. 

Lássuk a fényszóró beállítást lépésről lépésre:

A beállításhoz szükség lesz egy legalább 15méter hosszú sík területre, illetve egy erre merőleges falra. Ez lehet garázskapu, házfal vagy bármilyen felület ami normálisan képes visszaverni a lámpák fényét.

 1. Parkolj az autóval egy sík, sima felületre, ahol könnyen hozzáférhetsz a fényszórókhoz. Állj az autóval olyan közel a falhoz, amennyire csak lehetséges.
  Jelöld be a két lámpa fényének középpontját. Ezt a két pontot kösd össze.

 2. Ezt követően tolass hátra 10 métert.
 3. Nyisd ki a motorháztetőt, és amennyiben szükséges távolítsd el azokat a burkolatokat amiktől nem férsz oda a lámpatest hátoldalához. 

 4. Kapcsold fel a lámpákat, és ellenőrizd le a vetítési képet. Itt rögtön látni fogod, hogy melyik oldallal van probléma.
fenyszoro beallitasa hazilag 3

5. A fényszóró hátoldalán találhatóak meg az állító fülek. Ezekkel lehet jobbra-balra illetve fel-le mozgatni a lámpatestet. 
Általában menetesek, és kézzel is el lehet őket tekerni, de néhány modellnél szükség lehet csavarhúzóra vagy torx kulcsokra is. Ezt érdemes bekészíteni a szerelést megelőzően. 

6. Úgy állítsuk be a fényszóró magasságot, hogy a falra vetített fénycsík a falon kb 10 cm-rel a megjelölt pontok alatt legyenek. A fény középpontja pontosan a jelölések alá essen. Így lesznek a lámpáink párhuzamosak az autó hosszanti tengelyével.

fenyszoro beallitasa hazilag 2

További beállítások: 

A legtöbb autóban már van fényszóró magasságállító, így ha egyébként megfelelő, párhuzamos a vetített fény, de nem jó a magassága , akkor a magasságállítóval is segíthetsz a helyzeten. Ezzel azért sokkal könnyebb dolgod van. Illetve ha a lámpa jól be volt állítva és a gyári izzó erősebb fényű, akár ledes izzóra lett lecserélve akkor érdemes elsőre csak a magasságon állítani. Így a vetítési kép továbbra is megfelelő lesz, és a többi sofőrt sem fogja zavarni.

0
  0
  Kosár tartalma
  Üres a kosaradVissza a shopba