Barion Pixel
royaltuning logo
Edit Content

Szállítással kapcsolatos kérdések

A szállítási idő 1-2 munkanap, GLS és Foxpost esetében is. A délig beérkezett rendeléseket még aznap feladjuk. Így az esetek 99%-ban már másnapra kiérkeznek.

Szállítási költségek:
-GLS utánvétellel: 1940Ft
-GLS Előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel:1590Ft
-Foxpost automatába előreutalással: 1490 Ft
-Packeta csomagpont előreutalással: 1690 Ft

30.000 ft felett ingyenes a szállítás

Mindegyik terméknél jelzi automatikusan a rendszer, hogy készleten van-e vagy előrendelhető. Ha előrendelhető akkor is adható le rendelés, csak várni kell a beszerzésére. Átlagosan 5-7 nap alatt érkeznek meg az “előrendelhető” termékek.

Megrendelésse kapcsolatos kérdések

Nem kötelező, azonban számos előnnyel jár ha készít egy fiókot a rendeléskor.
Pár kattintással jóvá lehet hagyni, hogy felhasználói fiókot is készítsen automatikusan a rendszer. A rendelés folyamán a fiókjában tudja követni a csomag állapotát, következő rendeléseknél pedig már el lesznek mentve az adatai .

Ha nem biztos benne, hogy melyik termék lenne önnek megfelelő vegye fel velünk a kapcsolatot a “segíthetünk” gombra kattintva a lap alján és a lehető leghamarabb segítünk a választásban

Hibás rendelés esetén vagy ha nem elégedett a termékkel, lehetőség van cserére vagy visszaküldésre. Mindkét esetben emailben kell jelezni az ügyfélszolgálat felé ezt, és felvesszük veled a kapcsolatot.
Email cím: info@royaltuning.hu

A webshop megbízhatóságát a független vásárlói visszajelzésekkel szeretnénk átláthatóvá tenni. Ebben az árukereső a partnerünk, akik kérdőiv formájában minden vásárlónktól kérnek visszajelzést. Ezeket a véleményeket bárki elolvashatja akár évekre visszamenőleg is.

Fizetéssel kapcsolatos kérdése

Utánvétel, tehát amikor átveszed a csomagot akkor fizeted ki. A futároknál lehet kártyával és kézpéznben is fizetni.
Foxpost automatánál csak bankkártyával lehet fizetni.

Online bankkártyás fizetésre is van lehetősés Barion és Paylike fizetőkapun keresztül. Mindkét lehetőség maximális biztonságot nyújt, ezért is választottuk ezt a két céget.

Banki átutalás, ebben az esetben egy bankszámlaszámra kell elutalni a rendelés értékét, és az összeg beérkezése után feladjuk a csomagot.
Az átvételkor már nem kell fizetni, csak átvenni a csomagot

H7 led szett teszt és vélemény

H7 led szett teszt és vélemény

Az autóiparban folyamatos fejlődés tapasztalható, és az egyik leglátványosabb változás az izzótechnológiában történik. A H7 LED izzók, különösen az M11 széria, egy új szintet hoz a világítástechnikában. Ebben a cikkben bemutatjuk az M11 szériás H7 led szettet.

Led szett tulajdonságai:

Az M11 széria H7 LEDek szinte teljesen megegyeznek a gyári H7 izzókkal, lehetővé téve az egyszerű csere lehetőségét az adapteres és beforgatós lámpatestekben.

A ledek párban vannak csomagolva, biztonságos kartondobozba és hungarocell béléssel, hogy véletlenül se sérüljenek a tárolás és szállítás alatt. 

A ledeket kézbevéve az első tapasztalat, hogy kisebbek mint az eddig megszokott ledek. Ténylegesen olyan méretűek mint a gyári halogén izzók.

Teljesen fém burkolatú, így könnyedén letudja adni a keletkezett hőt, de ezenkívül egy apró ventillátor is megtalálható a belsejében. Ebben egyébként hasonlít az Osram HL sorozatára, aminél szinén ez a megoldás van a hűtésre.

Beszerelése:

A teszt során egy Renault Zoeba lett beszerelve, aminek projektorosak a fényszórói. A tompított és a távolsági fényt ugyanaz az izzó biztosítja. A reflektor kapcsoló gyarkolatilag egy terelőlapot csuk be, így az izzó a projektor teljes felületét éri, így lesz magasabb/távolabbi a vetítési képe.

A beszerelés maga nem vett igénybe többet pár percnél, a lámpatesteket szerencsére nem kellett kivenni. Az izzó felfogatása beforgatós, de nem volt szükség hozzá adapterre. Ez egyébként nagy előnye ezeknek a kompakt ledeknek. A korábbi ventillátoros típusokat biztosan nem tudtam volna betenni ilyen lámpatestbe.

h7 led teszt velemeny 1 1

Teszt során tapasztaltak:

A led szett bent is maradt az autóban, hogy legalább 1-2 hétig teszteljem, és nem csalódtunk ebben a kivitelben sem. 

A fényereje nagyobb mint a gyári halogéneké, és ami még fontosabb az az, hogy a vetítési képe sem tér el. 

A magasságállítót eggyel lejjebb tekertam a biztonság kedvéért, így a vetítés távolsága is jobb lett szerintem. A teszt során senki nem villogott, illetve saját autóval is mentünk próbát, hogy milyen “szembe jönni”. Egyáltalán nem vakítóak, azt látni, hogy sokkal fehérebb a fénye, mint egy gyárié. 

h7 led teszt velemeny 2

H7 led szett teszt és vélemény

HB3 9005 izzóról és ledről mindent!

Nem világít a led szett, mi lehet a gond?

Autó izzók beazonosítása

Útmutató a megfelelő autó led választásához

0
    0
    Kosár tartalma
    Üres a kosaradVissza a shopba