Barion Pixel
royaltuning logo
Edit Content

Szállítással kapcsolatos kérdések

A szállítási idő 1-2 munkanap, GLS és Foxpost esetében is. A délig beérkezett rendeléseket még aznap feladjuk. Így az esetek 99%-ban már másnapra kiérkeznek.

Szállítási költségek:
-GLS utánvétellel: 1940Ft
-GLS Előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel:1590Ft
-Foxpost automatába előreutalással: 1490 Ft
-Packeta csomagpont előreutalással: 1690 Ft

30.000 ft felett ingyenes a szállítás

Mindegyik terméknél jelzi automatikusan a rendszer, hogy készleten van-e vagy előrendelhető. Ha előrendelhető akkor is adható le rendelés, csak várni kell a beszerzésére. Átlagosan 5-7 nap alatt érkeznek meg az “előrendelhető” termékek.

Megrendelésse kapcsolatos kérdések

Nem kötelező, azonban számos előnnyel jár ha készít egy fiókot a rendeléskor.
Pár kattintással jóvá lehet hagyni, hogy felhasználói fiókot is készítsen automatikusan a rendszer. A rendelés folyamán a fiókjában tudja követni a csomag állapotát, következő rendeléseknél pedig már el lesznek mentve az adatai .

Ha nem biztos benne, hogy melyik termék lenne önnek megfelelő vegye fel velünk a kapcsolatot a “segíthetünk” gombra kattintva a lap alján és a lehető leghamarabb segítünk a választásban

Hibás rendelés esetén vagy ha nem elégedett a termékkel, lehetőség van cserére vagy visszaküldésre. Mindkét esetben emailben kell jelezni az ügyfélszolgálat felé ezt, és felvesszük veled a kapcsolatot.
Email cím: info@royaltuning.hu

A webshop megbízhatóságát a független vásárlói visszajelzésekkel szeretnénk átláthatóvá tenni. Ebben az árukereső a partnerünk, akik kérdőiv formájában minden vásárlónktól kérnek visszajelzést. Ezeket a véleményeket bárki elolvashatja akár évekre visszamenőleg is.

Fizetéssel kapcsolatos kérdése

Utánvétel, tehát amikor átveszed a csomagot akkor fizeted ki. A futároknál lehet kártyával és kézpéznben is fizetni.
Foxpost automatánál csak bankkártyával lehet fizetni.

Online bankkártyás fizetésre is van lehetősés Barion és Paylike fizetőkapun keresztül. Mindkét lehetőség maximális biztonságot nyújt, ezért is választottuk ezt a két céget.

Banki átutalás, ebben az esetben egy bankszámlaszámra kell elutalni a rendelés értékét, és az összeg beérkezése után feladjuk a csomagot.
Az átvételkor már nem kell fizetni, csak átvenni a csomagot

H8 H9 H11 és H16 izzók ismertető

Ha te sem tudod mi a különbség a H8, H9, H11 és H16 izzók között mindenképp olvasd el a cikkünket!  A Royaltuning webshop útmutatójában mindenre választ kaphatsz. 😉

Ha már nyomnád is a megrendelés gombot és csak a lényegre vagy kiváncsi akkor röviden összefoglaljuk neked:

A H8, H9, H11 és H16 foglalatai és csatlakozói közel azonosak, így felcserélhetők egymással. A gyári halogén izzók eltérő teljesítményűek, illetve eltérő lumenszámúak , a rendeltetésükhöz optimalizált méretekkel rendelkeznek. 

A ledre való csere során célunk a nagyobb fényerő, illetve kisebb terhelés elérése, így lényegében már nem számítanak a gyári adatok.

Az utángyártott LED-eket úgy tervezték, hogy közvetlenül helyettesítsék a H8, H9, H11 és H16 halogén megfelelőit.  A royaltuning led izzó kínálatlában például csak olyan kombinált LED szériák érhetőek el, amelyek kompatibilisek mindegyik foglalathoz.

 

h8 h9 h11 h16 izzo kulonbsegek

Mik a hasonlóságok a H11, H8, H9 és H16 izzók között?


Az izzók alakja és csatlakozása:

H9, H11 és H8 és H16 ugyanolyan csatlakozóval rendelkezik, mivel ugyanaz az izzó, pontosan ugyanazzal a dugóval. A fenti képen látható módon két keskenyre állított tüskéből áll, amelyeket egy ovális műanyag burkolat zár be, középen egy műanyag elválasztóelemmel, a burkolat két végén pedig két fül található. Jellemzője, hogy hagyományos derékszögű csatlakozó aljzata van, a fém fülek alatt egy nagy gumi o-gyűrű található, és 3 fém fül egyenletes távolságra vannak egymástól az aljzat körül, hogy rögzítsék a helyén.

Izzószál helyzete és száma:

Mindegyik egy izzószállal rendelkezik.

Világítási technológia:

H11, H8, H9 és H16 halogén, LED és xenon kivitelben is kaphatóak. Gyárilag mindig szabványos halogén izzóval érkeznek, de az új termékeknek köszönhetően lehet LED- vagy xenon izzóra frissíteni.

A H11, H8, H9 és H16 közötti különbségek
Bár az izzók fizikailag felcserélhetők, tudnia kell, hogy, a H11, H8, H9 és H16 halogéntípusok, azok néhány eltérő műszaki mérőszámmal rendelkeznek. Bontsuk le őket:

Watt teljesítmény:

A fő különbség ezen izzók között a teljesítmény: a H16 a legalacsonyabb, 19 wattos, a H9 65 wattos, a H11 55 wattos, a H8 pedig 35 wattos.

Alkalmazások/helyzet:

A H11 a három közül a legelterjedtebb, 55 wattot használ, és tompított fényszórókban található, valamint ködlámpaként is használható. A H9 általában a távolsági fényszórókban található, és a következő fényerővel működik

Mik az eltérések a H11, H8, H9 és H16 izzók között?

Teljesítmény:

A gyári izzók esetében a H16 a legalacsonyabb, 19 wattos, a H9 65 wattos, a H11 55 wattos, a H8 pedig 35 wattos.

Alkalmazásuk az autóknál:

A H11 a három izzó közül a legelterjedtebb, 55 wattos, és tompított fényszórókban található, valamint ködlámpaként is használható. A H9 általában a távolsági fényszórókban található meg, és 65 wattos. A H8 elsősorban ködfényszórókban használatos, és 35 wattot használ, a H16-ot pedig általában szintén ködfényszóró alkalmazásokban helyezik el.

Fényerő:

A szabványos H8 halogén izzó 800 lumen, a H9 2100, a H11 1350, a H16 500 lumen.

Ha LED-es fényszóró izzót választ, a lumenszám magasabb lesz, mivel a LED-es fényszóró izzók sokkal fényesebbek. 

Élettartam:

Az alap halogén izzó átlagos élettartama: A H8 élettartama 320 óra, a H9-é 240 óra, a H11-é 270 óra, a H16-é pedig a legrövidebb, 150 óra.

Világítási technológia

H11, H8, H9 és H16 halogén, LED és xenon kivitelben is kaphatóak. Gyárilag mindig szabványos halogén izzóval érkeznek, de az új termékeknek köszönhetően lehet LED- vagy xenon izzóra frissíteni. A H11, H8, H9 és H16 közötti különbségek Bár az izzók fizikailag felcserélhetők, tudnia kell, hogy, a H11, H8, H9 és H16 halogéntípusok, azok néhány eltérő műszaki mérőszámmal rendelkeznek. Bontsuk le őket:

Izzószál helyzete és száma

Mindegyik egy izzószállal rendelkezik.

Világítási technológia

H11, H8, H9 és H16 halogén, LED és xenon kivitelben is kaphatóak. Gyárilag mindig szabványos halogén izzóval érkeznek, de az új termékeknek köszönhetően lehet LED- vagy xenon izzóra frissíteni. A H11, H8, H9 és H16 közötti különbségek Bár az izzók fizikailag felcserélhetők, tudnia kell, hogy, a H11, H8, H9 és H16 halogéntípusok, azok néhány eltérő műszaki mérőszámmal rendelkeznek.

Watt teljesítmény

A fő különbség ezen izzók között a teljesítmény: a H16 a legalacsonyabb, 19 wattos, a H9 65 wattos, a H11 55 wattos, a H8 pedig 35 wattos.

Ha halogén izzóra szeretne cserélni akkor érdemes a gyárival megegyező foglalatot rendelni. 

Azonban ha LED-re szeretne frissíteni, akkor nagyobb a rugalmasság. Mivel a H11, H9, H8 és H16 halogének annyira hasonlóak, sok LED-gyártó olyan izzókat tervez, amelyek csomagolásán eleve mindegyik típusszám be van jelölve.

 

Érdemes minden esetben megbízható minőségű, modern kialakítású led szetteket beszerezni, így biztosítható a megfelelő vetítési kép és fényerő. A stabil működésnek szintén alap feltétele megfelelő minőségű ledek beszerzése. A royaltuning kínálatában több megbízható, évek óta forgalmazott led széria közül válogathatsz.

 

h7 2757
Blog

H7 led szett teszt és vélemény

Az autóiparban folyamatos fejlődés tapasztalható, és az egyik leglátványosabb változás az izzótechnológiában történik. A H7 LED izzók, különösen az M11 széria, egy új szintet hoz

Elolvasom »
hb3 9005 izzok
Blog

HB3 9005 izzóról és ledről mindent!

Minden autós számára szükséges a jó minőségű fényszórókészlet, hogy biztonságosan közlekedhessen az zord időjárási körülmények közt is. Az egyik leggyakoribb fényszóró izzó közé tartozik a

Elolvasom »
0
    0
    Kosár tartalma
    Üres a kosaradVissza a shopba