Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Autósampon csomag

29 készleten
2 490 Ft
/csomag

Autómosós csomag

Egy alapos autómosáshoz állítottuk össze ezt a szettet. 

Ha nem te szeretnéd összeválogatni a termékeket, akkor az előre összeállított csomag tökéletes választás. 

Úgy állítottuk össze a csomagot, ahogyan mi is használnánk őket egy egy polírozási munkához. Ár érték arányban a legjobb termékeket tartalmazzák. 

Tartalmaz egy autósampon koncentrátumot, egy mikroszálas autómosó kesztyűt, és egy ajándék mikroszálas törlőkendőt sprayt.

 

Q11 Autósampon koncentrátum viaszos

A sikeres autómosás alapja egy megfelelő hatóanyaggal rendelkező autósampon. A Q11 viaszos autósampon koncentrátum bő habzásának köszönhetően minden szennyeződést könnyedén eltávolít.

A koncentrátumból sokkal kevesebb kell mint egy sima autósamponból, hiszen ez nincs felhigítva egyáltalán. Öt liter vízhez mindössze 40ml koncentrátumot kell adagolni, de ez igényre szabva változtatható.

Az általános szennyeződéseken kívül hatásos rovar maradványok, madárürülék és mindenféle zsír illetve növényi nedv ellen.

Viasz tartalma miatt cseppmentesen szárad és vízlepergető réteget illetve csillogó autót eredményez

Koncentrátum, így használata nagyon gazdaságos. Öt liter vízhez 40ml koncentrátum szükséges. Így egy palack tartalma 125 mosásra elegendő!

Űrtartalom: 1liter

autosampon

Mikroszálas autómosó kesztyű

A mikroszálas kiegészítők manapság nagyon kedveltek, mivel anyaguknak köszönhetően sokkal könnyebben és környezetbarát módon lehet velük tisztítani.

A mosókesztyű sűrű anyagú, tökéletesen lelehet vele mosni az autót. Kimondottan autóápoláshoz készült a termék így a fényezéshez kíméletes, nem fogja össze karcolni.

A sampont fel lehet vele habosítani és ezt követően az autó minden részét letudod takarítani. Használat után ellehet mosni így nem marad benne semmilyen szennyeződés.

A gumis csuklórészének köszönhetően nem esik le mosás közben. A mérete kb 23×17 cm így minden kézre megfelelő méretű.

mikroszalas kesztyu

Mikroszálas törlőkendő 

A mikroszálas törlőkendők manapság igen elterjedtek, mivel anyaguknak köszönhetően sokkal könnyebb és környezetbarátabb módon lehet velük tisztítani

A mikroszálak lényege, hogy rengeteg kis mikroszkópikus hurok alkotja az egészet, melyek elektrosztatikus szálakként működnek, így mindenféle vegyszer nélkül akár sima vizzel is lelehet szedni a makacs zsírfoltokat illetve port

A lényeg leegyszerüsítve, hogy nem ideoda tolod a port és a zsírt a kocsin hanem magába szívja őket a sima rongyokkal ellentétben

Mérete: 25x25cm

mikroszalas rongy 1

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.