Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Citroen váltógomb

43 készleten
4 690 Ft
/db

CITROEN VÁLTÓGOMB

A Citroen váltógombok is megkopnak az évek során, a számlap felülete berepedezik a váltógomb pedig gyakran elreped. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN CITROENEKHEZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB?

Citroen Elysee
Citroen Sega
Citroen Triumph
Citroen C2
Citroen VTS

és egyéb Citroen modellek

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb öt sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik
A váltógomb számlapja fényes, krómos felületű

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje nagyon egyszerű, a váltószoknya keretét ki kell pattintani. A váltószoknya a váltógombhoz egy gyorskötözővel van rögzítve, ezt le kell csípni. A váltógombot ezután felfele kell húzni, a váltórúdon egy műanyag adapter van, a váltógomb erre van felnyomva. Fontos, hogy a váltógomb alatti műanyag adapternek a váltórúdon kell maradnia. Ez gyakran meg van repedve így érdemes ebből is rendelni a váltógombbal együtt.

 A Citroen modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

citroen valtogomb 1

Gyárival megegyező kialakítású!

A Citroen váltógomb a gyárival megegyező kialakítású. 

Öt sebességes, a számlap kiosztása 12345R. 

A számlapja fényes krómozott felületű, a váltógomb teste pedig fekete színű, ahogy a képeken is látszik.

citroen valtogomb

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

. A váltószoknya a váltógombhoz egy gyorskötözővel van rögzítve, ezt le kell csípni. A váltógombot ezután felfele kell húzni, a váltórúdon egy műanyag adapter van, a váltógomb erre van felnyomva. Fontos, hogy a váltógomb alatti műanyag adapternek a váltórúdon kell maradnia. Ez gyakran meg van repedve így érdemes ebből is rendelni a váltógombbal együtt.

  • a váltószoknya keretét ki kell pattintani, és felhúzni hogy lássuk a gomb alját.
  • A váltógombot rögzítő gyorskötözőt el kell vágni. A váltógombot pedig lehúzni.
  • A váltórúdon kell maradnia egy műanyag adapternek, erre megy fel az új váltógomb.
  • A gyári váltógomb adapter is felhasználható az új váltógombhoz. Azonban gyakran repedt-törött, így érdemes ezt az alkatrészt is megvenni a váltógomb mellé.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.