Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Ellenállás 21W 2db

164 készleten
1 999 Ft
/pár

Ellenállás 21W párban

A hagyományos izzók lecserélését követően amennyiben CANbus rendszerű az autó, kiégett izzót jelezhet. A ledes izzók sokkal kisebb terhelést jelentenek az autó villamossági rendszerének, ezért is érezheti úgy a computer, hogy ott nem működik az izzó. A hibajelzés eltüntetésére használhatóak ezek az ellenállások vagy másnéven műterhelések. A bekötésüket követően a computer a megfelelő terhelést fogja érzékelni, és így már nem jelez hibát.

A gyári izzón feltüntetett watt számok alapján választhatóak   ki a terhelések. Ha egy eredetileg 21wattos izzó lett ledre cserélve, akkor a 21wattos terhelést kell hozzá választani.

Maga a bekötés roppant egyszerű, a késes csatlakozókkal a lámpa vezetékeihez kell társitani 21w, 6 Ohm  

  • Könnyen használható!
  • Fém házas
  • Irányjelzőkhöz kialakítva

Megszünteti az izzó hiba jelzést és a gyors villogást!

Az irányjelző izzók ledre cserélésekor jellemző a gyors villogás, mivel a relé nem az eredeti terhelést kapja. A 21w ellenállás beszerelését követően visszaáll a normál tempóra a villogás sebessége. A hibajelzés eltüntetésére használhatóak ezek az ellenállások vagy másnéven műterhelések. A bekötésüket követően a computer a megfelelő terhelést fogja érzékelni, és így már nem jelez hibát.

Könnyen beszerelhető

Maga a bekötés roppant egyszerű, a késes csatlakozókkal a lámpa vezetékeihez kell társitani. Bármikor leszerelhető ha már nincs rá szükség, vagy meghibásodik. Fontos, hogy megfelelően szellőző helyre kerüljön felszerelésre, mivel működés közben melegszik a burkolata. muterheles ledes 5

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.