Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Ford váltógomb 5 sebességes ezüst számlapos

96 készleten
3 699 Ft
/db

FORD VÁLTÓGOMB

A Ford  váltógombok is megkopnak az évek során, a számlapja bemattul, felülete berepedezik. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét. Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN FORDOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB?

Ford Focus 2005-2012
Ford S-MAX 2006-2010
Ford C-MAX 2003-2008
Ford Mustang 2005-2012
és egyéb Ford modellek

Gyári OEM szám: 1378326

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB?

A váltógomb öt sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik A váltógomb számlapja fényes, lakkozott felületű, az oldala a gyári váltógombhoz hasonlóan erezett felületű

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT

A cseréje egyszerű, a váltógombot kel kell tekerni a váltórúdról. A váltószoknya a gomb alsó peremére illeszkedik fel, ebből kell kibujtatni.

 A Ford modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat  is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz! 

 

Gyárival megegyező kialakítású!

A Ford váltógomb a gyárival megegyező kialakítású. Öt sebességes, a számlap kiosztása 12345R A számlapja fényes ezüst színű, a váltógomb teste pedig erezett kialakítású. Fekete színű, ahogy a képeken is látszik. 

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

A cseréje nagyon egyszerű, mivel a váltógomb menetes. A régi gombot egyszerűen le kell tekerni a váltórúdról, majd az új váltógombot vissza kell tekerni.

Általános
  • Váltógomb 5 sebességes

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.