Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

H11 Led izzó Black Series 2db

73 készleten
9 900 Ft
/pár

H11 Led izzó párban

A led technológia fejlődésének köszönhetően már a főfények is kiválthatóak ledes lámpatestekkel A Black Series ledek kialakításuknak köszönhetően kiváló vetítési képpel rendelkeznek. A sima halogén izzós lámpatestekhez is használható. Ha jól bevoltak állítva a lámpák, akkor  a ledekkel sem lesz zavaró a fényük a szembejövők számára.

A BLACK széria fém házas kialakításának köszönhetően a nagy fényerő ellenére nem szükségesek ventillátorok a hűtéséhez.
Könnyedén letudja adni a keletkezett hőt így hosszútávú stabil működést garantál. Nem termel akkora hőt mint egy gyári halogén izzó így nem tesz kárt a lámpatestben sem.

A fényereje 7000 lumen, melyet teljes egészében hideg fehér fény ként ad le, pontos vetítési képpel!

Izzó adatai:

  • Rendszer: 12-24V 
  • Fogyasztás: 25Watt
  • Fényerő: 7000 Lumen
  • A fény színhőmérséklete 6000Kelvin hideg fehér-jég fehér

 

A teljes ház aluminiumból van, nagy kiterjedésű hűtőbordákkal ellátva Beszerelése semmilyen átalakítást nem igényel, sima izzócserével megegyezik a szerelés mikéntje. Az izzók hossza szinte miliméterre pontosan megegyezik a halogén izzóval "A termék E jellel nem rendelkezik, közúton nem használható"

Növelt fényerővel A fényereje 7000 lumen, hideg fehér 6000K színhőmérséklettel. A kialakításának köszönhetően a vetítési képe széles és pontos.

 

Gyárias kialakítással A led izzó kialakítása és mérete megegyezik a gyári izzókéval. A csatlakozó saruk az izzó alján helyezkednek el így a beforgatós felfogatású lámpákhoz is használható. 

Fémházas kialakítású A led izzó jó minőségű fémházas, kialakítású. Nincs szüksége ventillátorra a megfelelő hűtés eléréshez. Passzív hűtéssel rendelkezik. h8 led izzo 6

Miért érdemes led izzóra cserélni a hagyományos égőket?

Mivel a hagyományos izzókkal ellentétben nem egy fémszál izzásával érik el a fény kibocsátást. Ennek köszönhetően a fény is jobban hasznosul, és hőtermelése sincs

Hosszú élettartam

A hagyományos izzók átlagosan 1000 üzemórát bírnak, míg a led izzók 30-100 ezret, és ez a különbség már nem elhanyagolható. Az izzószál hiánya miatt ráadásul az ütödés-rázkodás sem jár az izzó  meghibásodásával.- Olcsó fenntartás. A hosszú élettartamból következik, hogy szinte nem is szorulnak cserére, így érdemes a nehezen szerelhető helyekre is led izzókat tenni. h11 led izzo 4

H11 ledek felhasználhatóak:

  • Ködlámpa
  • Nappali menetfény
  • Távolsági fényszóró
  • Tompított fényszóró

Helyigény

Az adott méretű lámpatest szinte teljes felületére lehet ledeket felszerelni, így még jobb fényhatást elérve. Ez belső világításnál lehet például nagyon hasznos.

Stabilan leadott fényerő

A led izzók nem vibrálnak a hagyományos izzókkal ellentétben. A szabad szemmel szinte nem is látható vibrálás pedig zavarja-fárasztja a sofőr szemét.

Gyorsan reagálnak

A led izzóknak nincs szükségük felmelegedésre, így felkapcsoláskor azonnal teljes erővel világítanak.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.