Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Opel Astra F kézifékszoknya

14 készleten
1 699 Ft 3 000 Ft
/db

Opel Astra F kézifékszoknya

Az Opel kézifékszoknyákra jellemző, hogy az idősebb autóknál  a szoknya felső rétege elkezd lekopni a kézifékszoknyáról. Ez a bőrszerű anyag folyamatosan lepereg a szövetről és leszóródik. Ez látványra sem szép, és bosszantó is hogy állandóan összekoszolja a padlókárpitokat.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a kézifékszoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A kézifékszoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a váltószoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN OPEL  TÍPUSOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓSZOKNYA ?

Opel Astra F

HOGY NÉZ KI A KÉZIFÉKSZOKNYA?

A termék kiváló minőségű eredeti bőrből készült. A kézifékszoknya színe fekete, fekete varrással.

A kézifékszoknya kerete nincsen benne, de a bőr elő van készítve és méretre van igazítva így egyszerűen átszerelhető az eredeti keretre

A bőr mérete és kialakítása megegyezik a gyári váltószoknyával így tökéletesen illeszkedik a helyére

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A KÉZIFÉKSZOKNYÁT?

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. Az új kézifékszoknyába be kell tenni a keretet, és ezt követően vissza helyezni a váltó boxba.

Az Opel modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Általános
  • Astra F

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.