Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Opel Astra G váltógomb váltószoknya és kézifék szoknya

62 készleten
8 490 Ft
/db

OPEL ASTRA G VÁLTÓGOMB VÁLTÓSZOKNYA ÉS KÉZIFÉK SZOKNYA

Az opel váltószoknyákra és kézifékszoknyákra jellemző, hogy az idősebb autóknál  a szoknya felső rétege elkezd lekopni a váltószoknyáról. Ez a bőrszerű anyag folyamatosan lepereg a szövetről és leszóródik. Ez látványra sem szép, és bosszantó is hogy állandóan összekoszolja a padlókárpitokat.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltószoknyákat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltószoknya lecserélesekor érdemes a váltógombot és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN OPELEKHEZ JÓ EZ A SZETT?

Opel Astra G

Opel Astra G Coupe

Opel Astra G Caravan

Opel Astra G Carbio

Gyári OEM szám: 738415

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB VÁLTÓSZOKNYA,KÉZIFÉKSZOKNYA?

A váltószoknya és a kézifékszoknya fekete színű fekete varrással. Kompletten a beépítőkerettel össze van szerelve, így nagyon egyszerű a cseréje. A szoknya anyaga  műbőr, mint a gyári váltószoknyáké.

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A SZETTET?

A cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. Az új váltószoknyát vissza kell pattintani, a váltógombot pedig vissza húzni a váltórúdra.
A váltószoknya nyakánál egy gyorskötöző van behúzva, ezzel lehet rögzíteni a szoknyát

 

Az Opel modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Általános
  • Astra G

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.