Barion Pixel
royaltuning logo
Edit Content

Szállítással kapcsolatos kérdések

A szállítási idő 1-2 munkanap, GLS és Foxpost esetében is. A délig beérkezett rendeléseket még aznap feladjuk. Így az esetek 99%-ban már másnapra kiérkeznek.

Szállítási költségek:
-GLS utánvétellel: 1940Ft
-GLS Előreutalással vagy bankkártyás fizetéssel:1590Ft
-Foxpost automatába előreutalással: 1490 Ft
-Packeta csomagpont előreutalással: 1690 Ft

30.000 ft felett ingyenes a szállítás

Mindegyik terméknél jelzi automatikusan a rendszer, hogy készleten van-e vagy előrendelhető. Ha előrendelhető akkor is adható le rendelés, csak várni kell a beszerzésére. Átlagosan 5-7 nap alatt érkeznek meg az “előrendelhető” termékek.

Megrendelésse kapcsolatos kérdések

Nem kötelező, azonban számos előnnyel jár ha készít egy fiókot a rendeléskor.
Pár kattintással jóvá lehet hagyni, hogy felhasználói fiókot is készítsen automatikusan a rendszer. A rendelés folyamán a fiókjában tudja követni a csomag állapotát, következő rendeléseknél pedig már el lesznek mentve az adatai .

Ha nem biztos benne, hogy melyik termék lenne önnek megfelelő vegye fel velünk a kapcsolatot a “segíthetünk” gombra kattintva a lap alján és a lehető leghamarabb segítünk a választásban

Hibás rendelés esetén vagy ha nem elégedett a termékkel, lehetőség van cserére vagy visszaküldésre. Mindkét esetben emailben kell jelezni az ügyfélszolgálat felé ezt, és felvesszük veled a kapcsolatot.
Email cím: info@royaltuning.hu

A webshop megbízhatóságát a független vásárlói visszajelzésekkel szeretnénk átláthatóvá tenni. Ebben az árukereső a partnerünk, akik kérdőiv formájában minden vásárlónktól kérnek visszajelzést. Ezeket a véleményeket bárki elolvashatja akár évekre visszamenőleg is.

Fizetéssel kapcsolatos kérdése

Utánvétel, tehát amikor átveszed a csomagot akkor fizeted ki. A futároknál lehet kártyával és kézpéznben is fizetni.
Foxpost automatánál csak bankkártyával lehet fizetni.

Online bankkártyás fizetésre is van lehetősés Barion és Paylike fizetőkapun keresztül. Mindkét lehetőség maximális biztonságot nyújt, ezért is választottuk ezt a két céget.

Banki átutalás, ebben az esetben egy bankszámlaszámra kell elutalni a rendelés értékét, és az összeg beérkezése után feladjuk a csomagot.
Az átvételkor már nem kell fizetni, csak átvenni a csomagot

Nem világít a led szett, mi lehet a gond?

Ha a gyári izzót ledre cserélted és nem működik, akkor ennek több oka is lehet. Ebben a cikkben felsoroljuk a leggyakoribb ilyen okokat, és megoldást is ajánlunk rá.

Hibajelenség: A led egyáltalán nem világít

1. Fordított a led és lámpa foglalat polaritása. A gyári halogén izzóknál nem számít honnan kapja a pozitív és negatív pólust,de a ledek esetében meg van szabva a pozitív és negatív csatlakozási pont. Erre a problémára három megoldást tudunk ajánlani.

 1.  A ledet egyszerűen meg kell fordítani. Ez a legtöbb esetben megoldható, mint pl a T10 W5W ledek esetében. Amelyik foglalatnál ez nem megoldható, mint pl a bajonettzáras izzók esetében, ott a csatlakozóba bemenő szálakat lehet megfordítani.
 2.  A lámpacsatlakozóba bemenő pozitív és negatív vezetéket kell felcserélni. Ez általában a régebbi autóknál oldható meg, hiszen ezeknél még saruval van csatlakoztatva a bemenő vezeték.
 3.  Polaritás független ledek használata. Az újabb kivitelű ledekből már számos olyan kivitel van, amely vezérlője lehetővé teszi a polaritás független működést. 
led nem vilagit mi a problema megoldas 1
led nem vilagit mi a problema megoldas 2

Hibajelenség: A led villog, fel-le kapcsol vagy egyáltalán nem világít

Canbus rendszerű az autó, a led azonban nem canbus kompatibilis. A ledek fogyasztása kisebb mint a hagyományos izzóké. Ez egy jelentős előnye a ledeknek, viszont a Canbus rendszer  pont az izzó fogyasztását ellenörzi. A kisebb ellenállást kiégett vagy hibás izzónak érzi ezért lekapcsolja,vagy villogtatja.

 1.  Canbus kompatibilis led használata. Ezekben a típusokban gyárilag megtalálható ellenállás, így a canbus rendszer is érzékeli és elfogadja őket.
 2. Plusz ellenállás vagy adapter használata. Ezek az eszközök ugyanazt a célt szolgálják, kiegészítik a led fogyasztását, így a canbus rendszer szintén úgy érzékeli,hogy rendben van az izzó, gyári értéket kap vissza. 

Hibajelenség: Túl gyorsan villog az irányjelző

Ez is egy gyakori jelenség a ledeknél, ami szintén a kisebb ellenállásból származik. A relé a megadott gyári fogyasztásra van kalibrálva, így a kisebb ellenállású led miatt felgyorsul az üteme. Erre szintén a fentebb említett canbus kompatibilis led, vagy a kiegészítő ellenállás jelent megoldást.

Utólag beköthető ellenállás

muterheles 50w 2

Canbus kompatibilis led

ba15s led izzo legjobb 1

Amennyiben a ledeknél valamely hibajelenséget tapasztalod, érdemes külön az akkumlátorról egy vezetékkel lepróbálni. Így kikerülve az autó computerét, illetve az esetleges csatalkozóban lévő eltérést. Ha a led így megfelelően működik, akkor érdemes a fent leírt lehetőségeken végig menni a hiba feltárásához.

0
  0
  Kosár tartalma
  Üres a kosaradVissza a shopba