Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Peugeot 206 váltógomb és váltószoknya

107 készleten
6 499 Ft
/db

PEUGEOT 206 VÁLTÓGOMB ÉS VÁLTÓSZOKNYA

A Peugeot váltógombok, váltószoknyák is megkopnak az évek során, a számlap felülete berepedezik a váltógomb pedig gyakran elreped. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét. Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN PEUGEOTOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB VÁLTÓSZOKNYA?

Peugeot 206

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB ÉS VÁLTÓSZOKNYA?

A Peugeot 206 váltógomb öt sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik A váltógomb számlapja fényes, lakkozott felületű, az oldala a gyári váltógombhoz hasonló erezett felületű.
A váltószoknya beépítőkerettel együtt van szerelve, így könnyen cserélhető

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT ÉS VÁLTÓSZOKNYÁT?

A Peugeot 206 váltógomb és váltószoknya cseréje nagyon egyszerű, a váltószoknya keretét ki kell pattintani. A váltógombot ezután felfele kell húzni, a váltórúdon egy műanyag adapter van, a váltógomb erre van felnyomva. Fontos, hogy a váltógomb alatti műanyag adapternek a váltórúdon kell maradnia. Ez gyakran meg van repedve így érdemes ebből is rendelni a váltógombbal együtt.

Peugeot váltógomb csere folyamatáról blog cikkünkben olvashatsz bővebben. A Peugeot modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz! 

Gyárival megegyező kialakítású!

A Peugeot 206 váltógomb és váltószoknya a gyárival megegyező kialakítású. Öt sebességes, a számlap kiosztása 12345R. A számlapja fényes krómozott felületű, a váltógomb teste pedig erezett kialakítású. Fekete színű, ahogy a képeken is látszik. A váltószoknya a beépítőkerettel együtt van szerelve. Fekete színű, fekete varrással. peugeot 206 valtoszoknya valtogomb 2

A cseréje nagyon egyszerű,házilag is könnyen megoldható!

 A váltószoknya keretét ki kell pattintani. A váltógombot ezután felfele kell húzni, a váltórúdon egy műanyag adapter van, a váltógomb erre van felnyomva. Fontos, hogy a váltógomb alatti műanyag adapternek a váltórúdon kell maradnia. Ez gyakran meg van repedve így érdemes ebből is rendelni a váltógombbal együtt.

  • A gyári váltógomb adapter is felhasználható az új váltógombhoz. Azonban gyakran repedt-törött, így érdemes ezt az alkatrészt is megvenni a váltógomb mellé.

 

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.