Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Peugeot 406 váltógomb és váltószoknya

11 készleten
6 490 Ft
/db

PEUGEOT 406 VÁLTÓGOMB ÉS VÁLTÓSZOKNYA KERET NÉLKÜL

A Peugeot váltógombok, váltószoknyák is megkopnak az évek során, a számlap felülete berepedezik a váltógomb pedig gyakran elreped. Ez elveszi a vezetés élményét, hiszen mindig oda kell figyelni rá nehogy egy határozottabb váltásnál leszakadjon a váltógomb vagy felsértse a sofőr kezét.

Ahogyan a kopó alkatrészeket, a váltógombokat is le lehet sőt le kell cserélni, hogy biztonságosan és kényelmesen vezethessünk. A csere után elégedetten fogunk útnak indulni. A váltógomb lecserélesekor érdemes a váltószoknyát és a kézifékszoknyát is lecserélni. A komfort érzetünkön rengeteget tud dobni a megújult belseje, egy komplett cserével szinte olyan lesz mintha most gurult volna ki a szalonból.

MILYEN PEUGEOTOKHOZ JÓ EZ A VÁLTÓGOMB VÁLTÓSZOKNYA?

Peugeot 406

HOGY NÉZ KI A VÁLTÓGOMB ÉS VÁLTÓSZOKNYA?

A Peugeot 406 váltógomb öt sebességes, a rükverc jobbra hátra van rajta ahogyan a képeken is látszik
A váltógomb számlapja fényes, lakkozott felületű, az oldala a gyári váltógombhoz hasonló erezett felületű.

A váltószoknya fekete színű, fekete varrással. A beépítő keretet nem tartalmazza, a gyári keretre kell átszerelni a szoknyát!

HOGYAN LEHET KICSERÉLNI A VÁLTÓGOMBOT ÉS VÁLTÓSZOKNYÁT?

A Peugeot 406 váltószoknya cseréje nagyon egyszerű, a váltórúdról felfele kell húzni a váltógombot, a gyári szoknya keretét ki kell pattintani a helyéről. A váltógomb a szoknyához egy gyorskötözővel van rögzítve. A váltószoknya műanyag keretét ki kell fordítani a váltószoknyából, és az új váltószoknyába be helyezni. A rögzítő patentek helye ki van alakítva a váltószoknyán.

A Peugeot modellekhez a Royaltuningnál nemcsak váltószoknyát és váltógombot találhatsz, hanem kulcsházat is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

Általános
  • Váltószoknya (és szettek)

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.