Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Suzuki kulcsház

76 készleten
2 490 Ft
/db

Suzuki kulcsház

A suzuki kulcsok gyenge pontja a hátlapot tartó bepattintós rész, illetve a  kulcskarika helye. Ezek gyakran letörnek a jó állapotú kulcsoknál is. Amennyiben nem a törés miatt kell cserélni a kulcsházat, a gombsor szokott az évek elett elkopni. Mindkét esetre megoldást nyújt a komplett suzuki kulcsházunk.

Tartalmazza a felújításhoz szükséges alkatrészeket, így pár perc alatt újjá varázsolhatjuk a kulcsot. Tökéletesen fogja nyitni zárni az autót, így kényelmesen és nyugodtan indulhat útnak!

A kulcsház több Suzuki típussal is kompatibilis:
Suzuki Ignis
Suzuki Alto
Suzuki SX4
és egyéb Suzuki modellek

A Suzuki kulcsház szett tartalma:
Kulcsház és fém kulcsszár
Gombsor
Csavar
Hátlap

A kulcshoz elem is elérhető kínálatunkban.

Könnyedén feltudja újítani régi kulcsházát, egy egyszerű cserével! A régi kulcsházól csak átkell pakolni az alkatrészeket az újba, és kész is. Mivel a régi chip lett áttéve, nem kell tanítani a kulcsot. A cseréről videót is készítettünk, így könnyen házilag is eltudja végezni. A videó a suzuki kulcsház cseréről itt érhető el.

Használati utasítás:Pattintsa szét a régi és az új kulcsházat, majd szedje ki a régiből a transponder chipet, elemet, távírányító nyáklapot és az eredeti mintájára helyezze át az új kulcsházba.

A Suzuki modellekhez a Royaltuningnál nemcsak kulcsházat  találhatsz, hanem váltószoknyát és váltógombot is. Emellett több száz márkafüggetlen autós kiegészítő közül is válogathatsz!

  • Könnyen átszerelhető!
  • Gyári kialakítású
  • Nem szükséges programozni

Cserélje le kopott kulcsházát!

Ha a gyári Suzuki kulcs már kopott,nehezen nyílik akkor megérett a cserére.

Ha a kulcs gombjai átszakadtak érdemes minél elöbb lecserélni a kulcsházat, mivel a sérülésen bejutó por és nedvesség tönkre teheti a komplett elektronikát így sokszorosára növelve a javítás költségét.

Jó minőségű kulcsházak, amivel hosszú ideig nem lesz probléma!

A nyomógombok kiváló minőségű szilikon-gumi keverékből vannak így nem kell túl erősen nyomni a gombokat, illetve nem keményednek ki a gombok a használattól.

 

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.