Üdvözlünk a Royal Tuning megújult oldalán!

Philips Ultinon Pro6000 H7 2db

10 készleten
52 990 Ft
/db

Philips Ultinon Pro6000 H7 2db

A led technológia fejlődésének köszönhetően már a főfények is kiválthatóak ledes lámpatestekkel.

A Philips Ultinon Pro széria kiemelkedő fényerővel és pontos vetítési képpel rendelkezik.

A fényereje 1500 lumen, melyet teljes egészében hideg fehér fény ként ad le, pontos vetítési képpel!

Izzó adatai:

Rendszer: 12V 
Fogyasztás: 15 Watt
Fényerő: 1500 Lumen

A fény színhőmérséklete 6000Kelvin hideg fehér-jég fehér

A teljes ház aluminiumból van, nagy kiterjedésű hűtőbordákkal ellátva

Beszerelése semmilyen átalakítást nem igényel, sima izzócserével megegyezik a szerelés mikéntje. Az izzók hossza szinte miliméterre pontosan megegyezik a halogén izzóval

A Philips Ultion Pro 6000 led szett használata közúton, magyarországon még nem engedélyezett. Ez a széria Németországban már legálisan használható közúton is.

Akár 230%-kal erősebb fény*

A sötétben való vezetés megerőltető, ezért a fényszórókra kell hagyatkoznia. Egy egyszerű izzócserével járműve hamarosan teljesen új külsőt kap. Növelje éjszakai látótávolságát és a közvetlen látómező fényerejét, hogy korán észrevehesse a veszélyeket. A Philips Ultinon Pro6000 LED utólag beépíthető lámpák a SafeBeam technológiát alkalmazzák az akár 230%-kal* jobb látás érdekében. Minél többet lát, annál gyorsabban tud reagálni, és annál nagyobb biztonságban van az úton. Ne adj esélyt a sötétnek – válaszd a Philips-t, és maradj kézben járműve éjszaka is.

5800 Kelvin színhőmérséklet az erős, fehér fényhez

Magas, 5800 Kelvin színhőmérsékletével a Philips Ultinon Pro6000 erős, fehér fényt bocsát ki, amely nagyon közel áll a nappali fényhez. A jobb láthatóság megkönnyíti az akadályok észlelését és a tökéletes vezetési vonal kiválasztását. Az optimális színhőmérséklet megakadályozza a szem kifáradását és túlterhelését. Éjszakai vezetés közben nagyobb kényelmet és biztonságot nyújt.

Kompakt kialakítás az egyszerű csatlakoztatáshoz

A Philips Ultinon Pro6000 LED vadonatúj dizájnja nagyon kevés helyet foglal el a lámpatestben. Az egyrészes kialakításnak és az integrált meghajtónak köszönhetően a telepítés is pillanatok alatt megtörténik. Az autómodellek széles választékával kompatibilisek, ezek a lámpák könnyen felszerelhetők.

Vélemény írása

Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a terméket.

Your review is submitted for approval.